Nieuws

Kapsalon gesloten!!

Helaas is de kapsalon vanaf dinsdag 24 maart tot en met 6 april gesloten in verband met het Coronavirus.

Ik hoop zo snel mogelijk daarna weer aan de slag te kunnen met jullie kapsels.
Maar zekerheid hebben we nog niet.
Heb je een vraag of ben je aan een verzorging of styling product toe? Mail dan naar kapsalonintermezzo@outlook.com. Ik beantwoord zo snel mogelijk je vraag.

Ik hoop jullie allemaal gezond weer te zien na deze periode van onzekerheid

Brenda Tillema

 

Af en toe post ik graag wat nieuwtjes of nuttige informatie op mijn site. Zaken die tijdelijk spelen vermeld ik graag in mijn nieuwsbrieven. Zo hou ik u op de hoogte van speciale acties en bijzonderheden.

Wist u dat….

  • U met een behandeling in mijn kapsalon jongeren in Kenia helpt?
  • Vorig jaar heb ik €560,- overgemaakt naar stichting Help Afrika. Met dit geld kunnen er 2 jongeren naar een 2-jarige vakopleiding in Kenia. Ze zijn in januari begonnen. Afgelopen zomer ben ik ze gaan bezoeken om te kijken hoe het daar gaat met de opleiding.
    Onder de indruk van hoe ze met weinig middelen hun opleiding kunnen uitoefenen. Ik had 13 scharen meegenomen. Ik moest ze uitleggen hoe ze de schaar moesten gebruiken want die hadden ze nog nooit gehad. Ook een tondeuse heb ik achtergelaten omdat die van hun al een tijdje stuk was, ze hadden geen geld voor een nieuwe. Ook voor gedaan hoe ze dit konden gebruiken. Waar ze dan wel weer heel goed in waren, was het vlechten van het haar en extensions aanbrengen.
    Het was mooi om te zien dat het geld daar goed besteedt is.