Nieuwsbrief mei 2016

Op 25 april heb ik de deur geopend van Kapsalon Intermezzo! Ik vind het heel fijn om in Stedum mijn kapsalon te mogen starten en de schaar van Agnes Timmer over te nemen. Ria Tillema was de eerste klant, net zoals ze 24 jaar geleden bij Agnes ook de eerste klant was.

Opening Intermezzo

Ik wil iedereen bedanken voor de leuke reacties, kaarten bloemen en cadeautjes die ik heb gekregen. Via deze weg wil ik ook iedereen bedanken die mij geholpen heeft de kapsalon op te knappen en in te richten.

De naam van Kapsalon Intermezzo staat voor aandacht voor je haar en een moment van rust voor jezelf. De plant Ylang Ylang (dit is de bloem die in het logo staat en groot aanwezig is in de salon) staat bekend om haar essentiële oliën die ook ontspannend werken. Wees welkom en kom gerust eens binnen.

In de kapsalon werk ik met producten van Sassoon en Keune. De So Pure lijn, van Keune, is een haar verzorgingslijn met 100% natuurlijke essentiële oliën. Voor ieder haartype of hoofdhuid is een speciale lijn. Ik adviseer u graag.

De openingstijden van de kapsalon staan hiernaast vermeld. U kunt op deze dagen telefonisch een afspraak maken of gewoon even binnen lopen. U kunt ook gemakkelijk een online afspraak maken.

Vriendelijke groet, Brenda