Keune Blend

Keun Blend biedt een ultieme mix van producten voor elk moment. Laat je creativiteit de vrije loop en maak je haar glad, kneed het, draai het, maak een kuif- Kies je eigen stijl.

keune-blend-totaalbeeld-2_lr

 

keune-blend-wax_lr
Wax.
Haal het bete uit korten middellang haar. Deze soepele, heldere wax houdt je haar perfect in model en is niet vettig. En aan het einde van de dag spoel je het zo weer uit, Wax-on, wax-of

keune-blend-paste_lr
Paste.
Een intense texturizer voor de beste out-of-bed-look. Creëer eenvoudig een warrige look voor een nonchalant effect
keune-blend-glue_lr
Glue.
Voor ultrasterk. ultramat, ultrastijlvol haar dat een orkaan kan weerstaan. Waterbestendige glue fixeert je haar zonder dat het plakkerig wordt.
keune-blend-volume-powder_lr
Volumepoeder.
Pump up de volume en creëer extreem veel volume en textuur met deze lichtgewicht volume powder. Strooi het op het haar, kneed het en ontdek hoe je haar nieuwe hoogten bereikt.
keune-blend-shape_lr
Shape.
De textuurcrème voor mooi kort haar. Het is ideaal voor het creëren van een unieke, funky coupe. Wil je wat anders? Restyle je haar eenvoudig.
keune-blend-fiber-wax_lr
Fibre wax.
Geeft body, volume en structuur terwijl het haar elastisch en flexibel blijft. De vezels versterken de structuur zonder het haar te verzwaren.
keune-blend-de-frizz_lr
De-Frizz.
Ga pluis tegen en creëer zacht, glad en glanzend haar met De-Frizz. Breng het aan op vochtig haar en breng et in model met of zonder föhn.
keune-blend-clay_lr
Clay.
De ultieme, matte texturizer voor stevige fixatie. Supersterke Clay, verrijkt met mineralen, houdt het haar in model en geet een mat effect, voor de look die bij jou past.
keune-blend-sea-salt-spray_lr
Sea Salt Spray.
Strand in een flesje. Spray het op je haar en ontdek het zelf: een heerlijke beachlook met body en volume.
Ga naar de site van Keune voor nog meer informatie: Keune Blend. Wilt u persoonlijk advies? Vraag me gerust!

Lees ook meer over Keune So Pure Natural Balance en Keune Care Line.